Lomaosakeviikot vuonna 2019 hakemukset 31.12.2018 mennessä

Jyväkylän Ladun jäsenten käytössä on lomaosakkeita Lapissa Ylläksellä, Jeriksellä ja Kiilopäällä.

Lomaosakeviikkojen hakemukset tulee lähettää 31.12.2018 mennessä osoitteeseen jlatu.lomaviikot@gmail.com tai tavallisella postilla osoitteeseen Jyväskylän Latu ry, PL 232, 40101 Jyväskylä. Hakemuksessa tulee ilmetä hakijan yhteystietojen lisäksi jäsennumero. Perhejäsenet hakevat lomaviikkoja maksavan perheenjäsenen yhteystiedoilla ja numerolla. Haettavia lomaviikkoja voi olla enintään viisi.

Yhdistyksen kotisivuilta jyvaskylanlatu.fi kohdasta Lomaosakkeet löydät kohteista lisää tietoa. Huoneistoihin on lemmikkieläinten vieminen kielletty. Loma-aika alkaa kohteessa lomaviikkoa edeltävänä lauantaina klo 12.00 ja päättyy lomaviikon lauantaina klo 12.00.

Jo myönnetyn lomaosakeviikon voi perua 4 viikkoa ennen loma-ajan alkua ilman kuluja, mutta jos peruminen tulee myöhemmin, maksu on 50 % viikkohinnasta, mikäli viikkoa ei saada vuokrattua normaalihinnalla uudelleen. Lääkärintodistuksen perusteella voi lomaviikon perua, mutta jo laskutetusta viikosta peritään toimistokuluja 20 euroa. Peruutustapauksissa ”nopeat lähdöt” –viikon (viikko ennen määräpäivää) hinta on -50 % normaalihinnasta.

Lisätietoa:
Leena Parviainen
040 5723376
leena.m.parviainen@gmail.com