Vuoden 2021 lomaosakeviikot hakeminen

Lomaosakeviikkojen hakeminen 

Jyväkylän Ladun jäsenten käytössä on Lapin lomaosakkeita Ylläksellä, Jeriksellä ja Kiilopäällä 

Lomaosakeviikkoja voi hakea syyskuu aikana seuraavalle kalenterivuodelle. 

Lomaosakeviikkojen hakemukset tulee lähettää viimeistään 30.9.2020 sähköpostiin jlatu.lomaviikot@gmail.com tai tavallisella postilla osoitteeseen Jyväskylän Latu ry, PL 232, 40101 Jyväskylä 

Hakemuksessa tulee ilmetä hakijan yhteystietojen lisäksi jäsennumero. Perhejäsenet hakevat lomaviikkoja maksavan perheenjäsenen yhteystiedoilla ja numerolla. Haettavia lomaviikkoja voi olla enintään viisi. Lomaosakeviikot arvotaan lokakuun aikana ja lomaviikkojen saaneille asiasta ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Yhdistyksen kotisivuilta jyvaskylanlatu.fi kohdasta Lomaosakkeet löydät kohteista lisää tietoa. Huoneistoihin on lemmikkieläinten vieminen kielletty. Loma-aika alkaa kohteessa lomaviikkoa edeltävänä lauantaina klo 12.00 ja päättyy lomaviikon lauantaina klo 12.00. 

Jo myönnetyn lomaosakeviikon voi perua 4 viikkoa ennen loma-ajan alkua ilman kuluja. Jos peruminen tulee myöhemmin, maksu on 50 % viikkohinnasta, mikäli viikkoa ei saada vuokrattua normaalihinnalla uudelleen. Lääkärintodistuksella voi lomaviikon perua, mutta jo laskutetusta viikosta peritään toimistokuluja 20 euroa. Peruutustapauksissa ”nopeat lähdöt” –viikon (viikko ennen määräpäivää) hinta on -50 % normaalihinnasta. 

Lisätietoa: 

Leena Parviainen 

040 5723376 

leena.m.parviainen@gmail.com