Majojen varaukset ja vuokraus 2018

Jyväskylän Ladun maja sijaitsee Kolmisoppisen koillisrannalla Taka-Keljossa osoitteessa

                      Ronsuntaipaleentie 279, 40500 Jyväskylä

Majaa vuokrataan yksityishenkilöille, kouluille, päiväkodeille, yhdistyksille ja firmoille. Maja sopii hyvin erilaisten tilaisuuksen kuten perhejuhlien, kokousten ja liikunnallisten tai luontoon liittyvien tapahtumien pitopaikaksi. Majan tuvassa on tilaa noin 50 hengelle. Majan keittiö ja sen välineistö ovat myös vuokralaisten käytettävissä, mutta vuokraajan on itse hankittava kaikki mahdolliset tarjottavat, kuten kahvit, ruuat yms.

Vuokraushinnat:     ei- jäsenet                jäsenet
                   130 €/vuokraus     110 €/vuokraus

Vuokra-aika on kulloinkin yhteyshenkilön kanssa sovitun ajan pituinen. Vuokraaja huolehtii tilojen siivouksesta tilaisuuden jälkeen. Hiihtokauden aikana maja palvelee hiihtäjiä ja muita liikkujia viikonloppuisin ja hiihtolomaviikoilla 8 ja 9 myös muina päivinä klo 10.00-16.00. Hiihtokaudellakin maja on vuokrattavissa muina päivinä edellä mainituin ehdoin ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 17 jälkeen hintaan 30 €/tunti. 

Saunaa vuokrataan huhtikuusta lokakuuhun. Talvikäyttö ei ole mahdollista.  Vuokra-aika määräytyy sopimuksen mukaisesti. 

Vuokraushinnat:     ei-jäsenet                jäsenet
                             
90 €/vuokraus      80 €/vuokraus

Ladun Majalla ja saunalla ei ole yöpymismahdollisuutta.
 

Soppimaja sijaitsee Kolmisoppisen rannalla Ladun majalta n. 0,5 km Taka-Keljoon päin osoitteessa Ronsuntaipaleentie 337, Jyvöskylä. Majalla on päärakennus, ulkorakennus, puucee, juomavesikaivo, tiilinen grilli, pihakalusteita, laituri ja vene.

Päärakennuksessa on takkatupa, saunaosasto ja keittiö. Takkatupaan mahtuu n. 20 henkilöä. Saunaosasto käsittää löylyhuoneen sähkökiukaalla, pesuhuoneen ja pukuhuoneen. Pienessä keittiössä on tarvittavat laitteet ja astiastot.

Ulkorakennuksessa on kaksi aittahuonetta, työkaluvarasto ja puuvaja.

Soppimajalla on vakiona makuupaikat 8:lle henkilölle. Tilapäisjärjestelyin majoittuvien lukumäärää voidaan lisätä. Majoittuvien pitää tuoda omat liinavaatteet. Käytön jälkeen vuokraajan pitää siivota käyttämänsä rakennukset.

Soppimajaa vuokrataan 1.5 - 31.10. Vuokrahinnat:
1 vrk 120 €, jäsenhinta 90 €
viikonloppu pe-su 200 €, jäsenhinta 150 €
pitemmistä vuokrausajoista neuvotelleen erikseen
poikkeavat hinnat juhannuksena ja Neste Rally Finlandin aikana

Tiedustelut, varauksetja avainten luovutus 

Heikki Parviainen 
0400 318106 
hessu.parviainen(at)gmail.com