Patikointimatka Lappiin viikolla 36

Jyväskylän ja Puijon (Kuopio) Latu järjestävät yhdessä patikointimatkan Äkäslompoloon, Lomakeskus Seitaan. Matka alkaa 31.8. kl 6.00 Jyväskylän Hippokselta, josta Matkakeskuksen, Tikkakosken ja Äänekosken kautta kohti pohjoista. Kuopion porukka liittyy matkalta mukaan. Paluu on seuraavan viikon lauantaina.  Perillä päivittäin patikointia, tarvittaessa eri ryhmissä osallistujien kunnon ja mielenkiinnon mukaan. Viikolla on myös bussi käytössä.  Majoitus kahden hengen huoneissa. Varattavissa myös 4h mökkejä, joissa hinta on hieman edullisempi kuin huoneissa.

Hinta sisältää majoituksen, liinavaatteet + pyyhkeet, aamiaisen, itsetehtävät retkileivät ja juomat omaan termokseen (0,5l) kattavasta aamiaispöydästä ja runsaan kolmen pääruokalajin päivällisen, jossa kala-, liha- ja kasvisvaihtoehto, alkukeitto, salaatit, leivät, jälkiruoka + kahvi noutopöytätyyppisesti

Päivittäin lämmitetään sauna, sen yhteydessä on uintimahdollisuus. Rohkeimmilla on mahdollisuus käydä pulahtamassa myös savusaunan yhteydessä olevassa lähdevesi”avannossa”, jossa vesi on kylmää kesälläkin. Kaikissa tiloissa on ilmainen nettiyhteys.

Matkan hinta on 697,00 hengeltä. Ilmoittautumiset 28.6.2019 mennessä, sen yhteydessä peritään 200€ ennakkomaksu. 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Hessu Parvainen, 0400 318106

hessu.parviainen@gmail.com