Talkoolaisten kiitosillallinen 16.10 klo 18:00


Tapahtuman tiedot


Talkoolainen – tervetuloa kiitosillalliselle perjantaina 16.10.

 

Erikoinen vuosi alkaa pikkuhiljaa palata normaaliksi ja pääsemme tapaamaan toisiamme vihdoin ja viimein.

Alkuvuodesta hiihdettiin ja ulkoiltiin Majan maastoissa ennen näkemättömällä vimmalla, kun muualla ei oikein lunta ja/tai latuja ollut. Jälleen kerran kausi katkesi hyvinkin yllättäen koronapandemiaan. Ladun Majan kahvio oli viimeisen kerran auki lauantaina 14.3. Ladut olivat vielä loistavassa kunnossa ja hiihtäjiä piisasi, mutta valtiovallan antamat ohjeet sulkivat ravintolat ja kahviot. Niin myös Maja-kahvion.

Suurkiitos sinulle talkoolainen hienosta kaudesta ja mukavasta seurasta. Hienoa, että haluat olla mukana tarjoamassa onnenhetkiä ulkoilijoille.

Ennen uuden kauden alkua toivotamme teidät talkoolaiset tervetulleiksi illalliselle  Hotelli Versoon perjantaina 16.10. klo 18 alkaen. Ruokailun lomassa voimme keskustella missä onnistuimme ja missä on vielä parannettavaa. Toivottavasti pääset mukaan antamaan palautetta ja kehitysehdotuksia.

Ilmoittaudu Marjutille viimeistään keskiviikkona 4.10. tekstiviestillä 040-7755768 tai sähköpostilla marjut.hilska@gmail.com . Kerro samalla, mitä olet ollut tekemässä sekä mahdolliset ruoka-allergiasi tai erityisruokavaliosi.

 

Terveisin hallitus