KESÄKILOMETRIKISA 2024

Tervetuloa polkemaan Jyväskylän Ladun joukkueeseen kesäkilometrikisaan! Se on valtakunnallinen kisa, josta löydät lisätietoja sivulta https://www.kilometrikisa.fi/ . Kilometrikisassa kerätään kilometrejä 1.5.-30.9.2024 sekä työ- että vapaa-ajan pyöräilyistä.

Jos olet ollut aikaisemminkin joko Jyväskylän Ladun tai jonkun muun järjestön tai työpaikan joukkueessa, voit käyttää entistä tunnustasi ja ilmoittautua sivulla https://www.kilometrikisa.fi/accounts/login/ . Jos olet uusi polkija, rekisteröidy ensin sivulla https://www.kilometrikisa.fi/accounts/register/.

Joukkueen nimi: Jyväskylän Latu Osallistumiskoodi: JklLatuK2024

Kilometrikisa innostaa polkemaan. Kyseessä on kuitenkin ainakin meidän joukkueellemme leikkimielinen kisa, jossa pääsee seuraamaan kuitenkin ihan vakaviakin asioita – eli näet, kuinka paljon säästät bensaa ja tuotat vähemmän hiilidioksidia suorittamalla matkasi auton sijaan pyöräilemällä. Kisa saattaa toki innostaa sinua polkemaan enemmän kuin tavallisesti, koska näet omat kuukausittaiset kilometrisi sekä joukkuetoverisi kilometrit. Jyväskylän Ladun joukkueen kapteenina on Reijo Leino

Me käytämme pyöräillessämme aina kypärää.

Lisätietoa: Reijo Leino, reijo.leino@elisanet.fi, 040 568 8751


Haluatko osallistua? Ota yhteyttä lajivastaavaan.

Reijo Leino

040 568 8751
Ei tulevia tapahtumia.