Pyöräily

TALVIKILOMETRIKISA 2022

Tervetuloa polkemaan Jyväskylän Ladun talvikilometrijoukkueeseen! Talvikilometrikisa on valtakunnallinen kisa, josta löydät lisätietoja sivulta https://www.kilometrikisa.fi/ . Kisassa kerätään kilometrejä 1.1.-28.2.2022.

Jos olet ollut aikaisemminkin joko Jyväskylän Ladun tai jonkun muun järjestön tai työpaikan joukkueessa, voit käyttää entistä tunnustasi ja ilmoittautua sivulla https://www.kilometrikisa.fi/accounts/login/ . Jos olet uusi polkija, rekisteröidy ensin sivulla  https://www.kilometrikisa.fi/accounts/register/.

Joukkueen nimi: Jyväskylän Latu
Osallistumiskoodi: JklLatuT2021

Kilometrikisa innostaa polkemaan. Kyseessä on kuitenkin ainakin meidän joukkueellemme leikkimielinen kisa, jossa pääsee seuraamaan kuitenkin ihan vakaviakin asioita – eli näet, kuinka paljon säästät bensaa ja tuotat vähemmän hiilidioksidia suorittamalla matkasi auton sijaan pyöräilemällä. Kisa saattaa toki innostaa sinua polkemaan enemmän kuin tavallisesti, koska näet omat kuukausittaiset kilometrisi sekä joukkuetoverisi kilometrit.

Jyväskylän Ladun joukkueen kapteenina on Anneli Mörä-Leino

Tervetuloa mukaan nauttimaan talvipyöräilystä!

KESÄN 2022 PYÖRÄILYT

Pyrimme järjestämään muutaman pyöräretken johonkin mukavaan kohteeseen viikonloppuna. Matkat voisivat olla noin 30-50 km. Lisätietoja Ladun sivuilta lumien laskiessa.

 Iltapyöräilyjä ei enää tehdä viime kesän vähäisen osanoton vuoksi.

Matkavauhti pyöräretkillä on porukan mukainen eli ”kaveria ei jätetä”, vaan edetään hitaimpien mukaan. Kaikki osallistujat ovat järjestäjän toimesta vakuutettuja.

Edellytämme osallistujilta pyöräilykypärän käyttöä ja suosittelemme juomapullon ja pikku purtavan mukaanottoa. Tapahtumat ovat kaikille avoimia. Osallistuminen ei edellytä Jyväskylän Ladun jäsenyyttä.

Tervetuloa mukaville pyöräretkille!


Haluatko osallistua? Ota yhteyttä lajivastaavaan.

Reijo Leino

040 568 8751
Ei tulevia tapahtumia.