Pyöräily

KILOMETRIKISA 2022

Tervetuloa polkemaan Jyväskylän Ladun kilometrijoukkueeseen! Kilometrikisa on valtakunnallinen kisa, josta löydät lisätietoja sivulta https://www.kilometrikisa.fi/ . Kisassa kerätään kilometrejä 1.5.-22.9.2022 sekä työ- että vapaa-ajan pyöräilyistä.

Jos olet ollut aikaisemminkin joko Jyväskylän Ladun tai jonkun muun järjestön tai työpaikan joukkueessa, voit käyttää entistä tunnustasi ja ilmoittautua sivulla https://www.kilometrikisa.fi/accounts/login/ . Jos olet uusi polkija, rekisteröidy ensin sivulla  https://www.kilometrikisa.fi/accounts/register/.

Joukkueen nimi: Jyväskylän Latu
Osallistumiskoodi: JklLatuK2022

Kilometrikisa innostaa polkemaan. Kyseessä on kuitenkin ainakin meidän joukkueellemme leikkimielinen kisa, jossa pääsee seuraamaan kuitenkin ihan vakaviakin asioita – eli näet, kuinka paljon säästät bensaa ja tuotat vähemmän hiilidioksidia suorittamalla matkasi auton sijaan pyöräilemällä. Kisa saattaa toki innostaa sinua polkemaan enemmän kuin tavallisesti, koska näet omat kuukausittaiset kilometrisi sekä joukkuetoverisi kilometrit.

Jyväskylän Ladun joukkueen kapteenina on Reijo Leino

KESÄN 2022 PYÖRÄILYT

Kesällä tehdään kolme pyöräretkeä joiden pituus on 50-60 km. Lähtöaika on klo 10. Retkeen on hyvä varata 5 tuntia. Matkavauhti pyöräretkillä on porukan mukainen eli “kaveria ei jätetä”, vaan edetään hitaampien mukaan.

Alustava suunnitelma pyötäilykohteista on alla. Varmista kohde Ladun tapahtumakalenterista viikko ennen tapahtumaa.

  • 22.5. Tikkakosken Peuraniemen laavu, lähtöpaikka S-market Savela
  • 19.6. Laukaan Satama, lähtöpaikka Viherlandia
  • 21.8. Toivakka, lähtöpaikka Naissaaren parkkipaikka

Kohteet on valittu niin, että matkalla on joko laavu tai kahvio, jota hyödynnetään, mutta omia eväitä suositellaan. Juoma on tärkeä ja pyörään kiinnitetty juomapullo kätevä.

Kypärä on pakollinen. Kaikki osallistujat ovat järjestäjän toimesta vakuutettuja.

Lisätietoa: Reijo Leino, reijo.leino@elisanet.fi, 040 568 8751


Haluatko osallistua? Ota yhteyttä lajivastaavaan.

Reijo Leino

040 568 8751

Tulevat tapahtumat - Pyöräily

Pyöräilyretki, Toivakka
Pyöräilyretki Laukaan satama
Pyöräilyretki, Tikkakosken Peuraniemen laavu