Ladun Maja palvelee jälleen ulkoilijoita

Jyväskylän Ladun Majalla palvellaan jälleen hiihtäjiä ja muita ulkoilijoita. Majamyynti on toiminnassa 1. kerran sunnuntaina 17.1. klo 10.00-16.00. Palvelu tapahtuu terassille avautuvasta “elämänluukusta”, tuotevalikoima on käytännössä sama kuin ennenkin. Kahvia, mehua, kaakoata, munkkeja ja grillimakkaraa. Makkaroita varten pihassa palaa nuotio. Ulkoilijoilla on ulkosalla suositusten mukaisesti käytettävissä hajautetusti pöytiä. Luukulla käy pankkikortti ja käteinen.  Palvelu jatkuu lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10.00-16.00. Hiihtoloman aikataulusta ilmoitetaan erikseen.
Huoltorakennuksen suksenhuoltotila on avoinna klo 10-14 ja siellä voi huoltaa suksensa, tarvittaessa annetaan voiteluun apua. Omia voiteita ja välineitä voi myös käyttää. Palvelu ei maksa mitään.
Ohjattu lumikenkäretki lähtee majalta klo 11.00. Tarvittaessa Latu vuokraa lumikengät (5€) ja opastaa niiden käytössä. Vuokravälineet ovat huoltorakennuksessa. Retki ei maksa mitään.
Samasta paikasta voi myös vuokrata sukset, hiihtokengät ja sauvat (5€), jos haluaa kokeilla lähilatuja. Välinevuokra maksetaan “elämänluukulla” Majalla.
Jalankulkijoille ja koiraihmisille on merkitty Tossu&Tassupolku Pikkukakkosen sisäpuolelle. Laavulle lähtee jäätä pitkin polku saunarannasta. Katso oheinen opaskartta.