Muumiperheiden hiihtokoulu kansallisena hiihtopäivänä 4.3.2023 Ladun Majalla

Muumiperheiden hiihtokoulu

Jyväskylän Latu järjestää kansallisena hiihtopäivänä lauantaina 4.3. Muumiperheiden hiihtokoulun Ladun majan hiihtomaassa. Tämä hiihtokoulu on tarkoitettu aivan nuorimmille eli 2-4 -vuotiaille. Hiihtokoulussa on tarkoitus tutustua hiihtämiseen yhdessä oman aikuisen kanssa. Totutellaan monoihin ja suksiin leikkien kautta. Osa leikeistä on ilman suksia ja osa sukset jalassa. Ohjaajina toimivat Jyväskylän Ladun Muumien hiihtokoulun ohjaajat. Muumiperheiden hiihtokouluun ovat tervetulleita lapset, joilla on intoa kokeilla suksia ja hiihtämisen alkeita ja jotka ovat ennenkaikkea ihan aloittelijoita. Lapsen mukaan myös yksi aikuinen, jolla on myös sukset.

Tervetuloa mukaan Muumien hiihtokoulun muumiperheisiin 4.3. kello 10-11. Tämän jälkeen lapselle munkki + mehu Majalla. Muumiperheiden hiihtokoulun hinta on Jyväskylän Ladun jäsenille 15 € ja muille 20 €.

Ilmoittautumiset Anneli Mörä-Leinolle sähköpostiin anneli.mora-leino@elisanet.fi 28.2. mennessä. Ryhmään otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä vain 8 lasta vanhempineen.