Onnistunut otsalamppuretki

Jyväskylän Ladun retkiryhmän järjestämä otsalamppuretki 19.11.2018 metsänhoitajien laavulle onnistui hienosti. Mukana oli noin 30 retkeilijää esikouluikäisestä eläkeläisiin. Ladun vakituinen grillimestari Matti oli loihtinut laavulle hyvät makkaratulet sekä ulkotulia luomaan tunnelmaa. Matkan varrella pysähdyttiin muutama kerta ja ihmeteltiin ympäristöä ilman lamppujen valoa. Ryhmässä löydettiin taivaalta Otava ja Pohjantähti. Myös ainakin yksi satelliitti havaittiin liikkuvan huimalla nopeudella tähtien joukossa. Retken jälkeen osallistujilta kuultiin esimerkiksi kommentti “kymmenen pisteen retki, näitä lisää”.  Valojonot pimeässä metsässä olivat upeita.

Ja jatkoa seuraa…

Ladun Majalla pidetään 10.12. klo 18.00 kaikille avoin retki-ilta

Jyväskylän Ladun retkiryhmä kutsuu retkeilystä kiinnostuneet retki-iltaan, jossa on tarkoituksena keskustella retkeilyyn liittyvistä asioista ja mitä tehdään retkeilyn saralla tulevana vuotena, 
Uutuutena meille on tulossa toukokuussa 2019 retkeilykiertue, joka on uusi alku Jyväskylän Ladun retkeilytoiminnalle.  Tästä syystä haluammekin kartoittaa jo ennen hiihtokelien alkua, millaista retkeilytoimintaa meillä halutaan olevan vuonna 2019 ja samalla voit halutessasi ilmoittautua myös retkien vetäjiksi.

Tervetuloa Ladun Majalle keskustelemaan ja ideoimaan oletpa sitten kiinnostunut lyhyistä ilta- tai viikonloppuretkistä tai pidemmistä usean päivän retkistä.