Muumien hiihtokoulu

Muumien hiihtokoulu järjestetään edellisistä vuosista poiketen tänä vuonna vain yhtenä viikonloppuna eli 3.-4.2.2018 klo 12-14. Hiihtokoulu on tarkoitettu 5-8 vuotiaille lapsille (siis jo 5 vuotta täyttäneille) ja kestää yhteensä 4 tuntia. Muumien hiihtokoulussa on myös perhehiihtokoulu. Tässä ryhmässä tulee lapsen mukana olla yksi aikuinen, jolloin lapsi on vanhempansa vastuulla. Perhehiihtokoulu on myös samana viikonloppuna eli 3.2.2018 ja 4.2.2018 klo 12 – 13.

Hiihtovarusteina sukset, sauvat, monot ja lämmin hiihtoasu. Pakkasraja on -20 astetta ja jos pakkasta on enemmän ennen hiihtokoulun alkua, hiihtokoulu voidaan peruuttaa siltä päivältä. Asiasta tiedotetaan nettisivujen kautta.

Ilmoittautuminen tapahtuu hiihtokouluun Jyväskylän Ladun verkkosivujen viikolla 4. Vahvistus osallistumisesta ja tarkemmat ohjeet tulevat sähköpostitse. Muistathan tarkistaa myös roskapostikansion.

Lisätietoja

Marjo Salovaara, 041 5436368, marjo.salovaara(at)hotmail.com

Osallistumismaksut ovat

  • Muumihiihtokouluun yli 5-vuotiailta 20 euroa/jäsen ja 25 euroa/ei-jäsen ja
  • perhehiihtokouluun 10 euroa/jäsen ja 15 euroa/ei-jäsen.

Maksu suoritetaan ensisijaisesti verkkopankissa ja todistetaan kuitilla ilmoittautumisen yhteydessä. Verkkopankin kautta tapahtuvaan maksuun tulee ohjeet Muumien hiihtokoulun vahvistuksen yhteydessä. Maksun voi maksaa myös käteisellä majalla ilmoittautumisen yhteydessä.

Hintaan sisältyy opetus, Muumi-hihamerkki, todistus sekä mehut ja munkit. Perhehiihtokouluryhmässä mehu ja munkki tarjotaan myös lapsen mukana olevalle vanhemmalle. Osanottajat on järjestäjien puolesta tapaturmavakuutettu.

Muumien hiihtokoulu tarjoaa lapsille

  • ulkoilua, tutustumista talviseen luontoon ja monipuolista liikuntaa
  • työntöjä, potkuja, liukuja ja tasapainonhallintaa sekä mäenlaskua
  • ponnistelua ja lepohetkiä
  • iloa, virkistystä ja elämyksiä
  • kipinän hyvän harrastuksen aloittamiseen
  • luonto- ja ympäristöystävällistä toimintaa

HUOMIO HUOMIO

Etsimme uusia ohjaajia ja apuohjaajia Muumien hiihtokoulun opettajajoukkoomme.  Näin turvaamme hiihtokoulun jatkumisen tulevaisuudessakin. Se riittää, että ohjaajilla on perushiihtotaidot sekä iloinen ja innostunut mieli.  Jyväskylän Latu huolehtii tarvittaessa koulutuksesta.