Nuku yö ulkona 31.8.2019 on latualueen yhteinen tilaisuus

Salamajärven kansallispuisto sijaitsee luoteisessa Keski-Suomessa Kivijärven kunnassa. Viime vuonna siellä oli yhteensä noin 20000 kävijää. Katso alueen tarjonta www.koirasalmi.com. Luontotuvalla on mahdollisuus valmiiseen aamupalaan ja saunomiseen rantasaunassa.

Telttailualue on ennen siltaa kodan ympäristössä, lähellä rakennusten pihapiiriä.

  •   Telttapaikka tai muu majoite (esim. riippumatto). Latualue maksaa paikkamaksun.
  •   Sauna 3 h 100 € klo 18-21. Valmiiksi lämmitettynä, omat pyyhkeet. Talosta pefletit. Latualue maksaa tämän.
  • Aamiainen Koirasalmen luontotuvassa 10 € / henkilö. Puuroa, mysliä, jogurttia, leikkeleitä, leipää, levitettä sekä kahvia ja teetä. Omakustanteinen.
  • Lisätietoja:  www.koirasalmi.com, sähköposti luonnollisestimm@suomi24.fi puh. 040-939 8147

 

Suomen Latu (SL) kannustaa ja tukee alueellisten latuyhdistysten yhteistoimintaa ja -tapahtumia. Keskisen Suomen alueella toimii 21 latuyhdistystä, joista valittu yhteistyöryhmä hallinnoi SL:n myöntämää tukibudjettia. Aluerahoista maksetaan yhteisiä matkakuluja, saunan vuokra ja telttamaksuja. Ruokailumaksut jäävät itselle. Latualueen yhdyshenkilö on luvannut keittää ison keiton lauantaina porukalle, mutta ottakaa henkilökohtaiset eväät mukaan joka tapauksessa.

 Viikonloppu sopii hyvin perheille. Toki silloin pitää varustautua ja valmistautua hyvin, että kaikki pärjäävät luonnossa. Jos lähtijöitä on riittävästi (noin 30), Jyväskylän Latu varaa bussikuljetuksen Koirasalmelle. Bussi ajaa reittiä Jämsä-Jyväskylä-Tikkakoski-Saarijärvi. Tällöin tähän ekologiseen kyytiin saamme useamman yhdistyksen latulaisia.

Jos tuo kannattavuusraja ei täyty, mennään pienemmällä porukalla kimppakyydein.

Ennakkoilmoittautuminen Mauri Pitkänen, mauri.pitkanen@gmail.com viimeistään 9.8.2019 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä mainittava ostaako luotokeskukselta 10€/hlö aamupalan. Meidän on etukäteen ilmoitettava alustava aamupalojen lukumäärä. Samalla voi kertoa kyytitarpeen kimppakyydille.

GEOKÄTKÖILIJÄT HUOMIO! Lapuan Luontoliikkujat ry on suunnitellut läheistölle lauantaina geomiittiä Hiidenkätkönlöytäjien nimellä ja jos muita kätköilijöitä ja sellaiseksi aikovia löytyy, niin tervetuloa mukaan. Aloittelijoille infoa kätköilystä.